Una dintre cele mai iubite forme de exerciții fizice din America este drumețiile. Drumeția este o formă populară de exercițiu în Statele Unite. De asemenea, puteți începe drumeții pe un traseu simplu și puteți trece la drumeții montane mai obositoare, indiferent cât de încet ați merge!

Sfaturi pentru a vă pregăti pentru drumeția
Cum să alegi cele mai bune trasee de drumeții
Cum să fii motivat pentru o excursie

O poți face aproape oriunde. Vă puteți ajusta programul de drumeții pentru a se potrivi cu sezonul și puteți vizita locuri frumoase din toată țara, deoarece sezonul de drumeții principal în parcurile naționale din S.U.A. depinde de vreme și de accesibilitate. Acesta este un mod minunat de a cunoaște natura și de a scăpa de agitația vieții moderne.

1. Condiționarea întregului corp
Cercetările au arătat că drumețiile necesită să vă mișcați cei mai mari mușchi în moduri provocatoare. Acest lucru vă forțează inima și plămânii să lucreze mai greu și le face mai puternice. Acest lucru poate preveni afecțiuni precum hipertensiunea arterială, diabetul, bolile de inimă, obezitatea și alte boli. Mersul pe jos este o modalitate excelentă de a arde calorii și de a construi tonusul muscular. Beneficiul secundar al drumețiilor este că puteți reduce riscul de a dezvolta osteoporoză și artrită. Puteți preveni efectele adverse ale sedentarismului prin menținerea articulațiilor flexibile și creșterea densității osoase. Acest lucru vă va ajuta să evitați rănile din cauza exercițiilor cu impact mai mare. Chiar și drumețiile moderate vă pot îmbunătăți starea de spirit și pot reduce anxietatea prin creșterea fluxului sanguin. Este bun pentru fiecare parte a corpului tău.

2. Creșterea forței inferioare a corpului
Drumeția este o modalitate excelentă de a-ți pune coloana vertebrală și picioarele în mișcare. Este un antrenament unic pentru partea inferioară a corpului, dar chiar si penisul dupa o plimbare de genul acesta va fi mai bine pentru o masturbare pe filme xxx. Care este rezultatul atat de pionierat? Veți fi mai pregătit să faceți drumeții dacă aveți quads, hamstrings și fesieri mai puternice. Veți descoperi că beneficiile dvs. de drumeție se extind la viața de zi cu zi, chiar și atunci când nu faceți drumeții. Te vei simți mai confortabil când urcați scările și veți avea o putere de ridicare mai mare. Pentru o provocare suplimentară, puteți găsi trasee care vă sporesc antrenamentul pentru picioare, incluzând zone înclinate.

3. Soare și aer proaspăt
Este greu să învingi senzația de a fi afară la soare și de a respira aer curat. Pielea ta produce vitamina D atunci când este expusă la lumina soarelui. Aceasta este o substanță chimică a creierului care te face să te simți relaxat și te ajută să rămâi concentrat. Te ajută să dormi mai bine echilibrând ritmurile circadiene.
Toate aceste beneficii legate de soare sunt combinate cu aproximativ o oră de aer proaspăt pentru o rețetă care îți va aduce sănătate și o stare de bine. Un cuvânt de precauție: chiar dacă producția de vitamina D este în favoarea ta, ar trebui să folosești totuși protecție solară în timpul drumețiilor pentru a reduce efectele dăunătoare ale expunerii la lumina soarelui.

4. Experimentarea cu Natura
Drumețiile nu sunt numai bune pentru sănătatea ta, dar îți pot și îmbogăți viața. Recomandând timpul petrecut în pădure, printre munți maiestuoși și păduri luxuriante, ne amintește cât de adânc suntem înrădăcinați în natură.
Puteți observa fauna sălbatică în habitatele lor naturale și puteți găsi priveliști demne de fotografie în fiecare colț. Aceste activități în aer liber vă ajută să vă restabiliți locul în lumea naturală.

5. Calmarea mentală
Cercetările au arătat că natura poate avea un impact pozitiv asupra sănătății mintale. Mediul se schimbă, revenirea la ritmurile și sunetele naturii, iar imersiunea în elemente poate ajuta la calmarea minții și oferă un sentiment de bunăstare de neegalat de activitățile în interior. Puteți găsi imagini și sunete care au ritmuri mai blânde pe care sistemul dumneavoastră nervos autonom le poate acorda. Rezultatul este o senzație de bunăstare care este alimentată de avântul de endorfine din exerciții fizice și de sexonina eliberată de soare. Toate acestea sunt ingrediente care pot duce la fericire.

6. Interacțiunea socială
Vă puteți face săptămâna mai plăcută găsind pe alții cărora le place drumețiile la fel de mult și adăugând un element social. Câțiva prieteni pot merge cu tine în drumeții și se pot alătura unui grup de drumeții. Acest lucru nu numai că vă permite să vă împărtășiți experiențele, dar creează și conexiuni într-un cadru diferit. Mulți oameni consideră că împărtășirea dragostei lor față de natură cu ceilalți îi poate ajuta să se unească.

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *